tisdag 3 dagar kvar....



Kl är 11:30 på pricken och jag sitter på jobbet och vilar mig.. vilar är väll igentligen inte rätt ord men jag kommer inte på vad jag faktist håller på med så jag kör på det! haha!
I dag är det jobbet tills tio i fyra sen till gymmet och pumpa omkring med pt tränaren... kommer bli svettigt kommer bli tufft men jag klarar mig nog från att dö i alla fall.. hoppas jag :O

Sen efter träningen skall jag hem till greggish och hjälpa honom fixa en soffa på blocket :D haha måste vara en stoooor soffa så jag får plats me mitt breda arsle xD Efter det är det hemdax.. skall vara på volvo och jobba hela dagen i morgon så det gäller att samla kraften så man orkar med ett! hoho...

Utöver det händer nog  inte så mycket!

I går kväll fick jag Tacos.. yum yum i yummm yumm säger jag bara sen fick jag vila :D btw Julkalendern i  år suger kraftigt.. varför va allt så mycket bättre när man va barn xD

i går natt när jag gick  och la mig blev jag sms bombad... helt sinessjukt va det! fingrarna gick som små blå... sen tyckte nån de va roligt att jävlas med mig så sent på natten! INTE BRA!!
kunde ju knappt somna om sen haha!

Btw grattis till Filip som fick sitt X-box 360 i går YOU GO MAN!!!

nää nu back to work i dont like the turk! försöker snoiväg min kompis från sveriga va... sikken stiiiiiiil! xD

hej hop lingon... ah..

höjden till trötthet...


Man blir inte mycket yngre... neee inte fan blir man det... tragiskt!!!!!! en gång så ung och viril och nu ett ungt russin på väg att bli döv,blind och måste lägga sig tidigt naturligtvis springa på toa 7 ggr om dagen.. kanske nått min 50 års kris redan nu men inte fan har jag råd med nån sportbil ????

aja jag får väll överleva finns faktist saker som får än att känna sig som 10 igen :D hihi

Helgen va jobbig men ändå givande! fick fan en pizza :D hjälpte en kompis att flytta lördag och söndag.. eftersom vi skulle börja tidigt så va de ju bara att somna tidigt även på fredagen.. blääää haha! men flytten gick smidigt alla saker kom på plats!
sen på kvällen (lördag) orka jag knappt hålla öppe ögonen av nån annledning.. jag skyller fortfarande på ålderns höst men vem vet :P kan vart nått annat!

söndag mycket slit o möda (inte) men ändå blev en underbar dag xD Dinkelman är ju sååååå grym!!!!!

i dag var det de vanliga.. jobb jobbb jobbbbb optikern hem vila äta träna äta vila och sen dator :P min dag i ett nötskal!

På fredag fyller jag då år, förvätar mig massssa grattis sms och en rad med presenter!!! Ingen present = slut på vänskapen!!!!! bara ett tips! haaaa!
Nu ska jag ge mig ut i vardagsrummet och slå den jäääävla datorn i  GH3!!!! efter nyår är det startenför GH world tour bandet som än inte har nått namn! vi kommer äga!! yeah! gym i morgon med... min pt kommer köra skiten ur mig :O AND I LIKE IT!!!!!

Jaaaaaah längtar tills på torsdag ^^ YEAH!

Hej hej dåååå re!

Klockrenaste komentaren på länge..
"Den pekade liksom rakt ner"
Ahhhhahahahha jaaah dööör!!!!!


RSS 2.0