vid vägens slut.



Jah då var det torsdag, man överlevde onsdagen med. och tur är väll det annars hade ja ju inte kunnat sitta här och skriva mina fantastiskt makalösa ord..
blev väldigt sent på jobbet i går inte lika sent som vanligt men ändå seeeeent! man kände rikigt hur sleten va man...
Dagens ända agenda är att faktist lyckas ta mig in i en dusch... en låååååång dusch men så varmt vatten att huden nästan lossnar från min kropp!

prima skinka det är allt jag kan säga PRIMA SKINKA!!!!! att sitta här och komma på nått vettigt att säga är faktist svårt.. ja fattar inte riktigt hur folk orkar.. Det händer inte tillräkligt mycket i mitt liv per dag att jag ska ha nått att skriva om.. har inte så många problem att jag kan sitta o klaga i 4 a4 sidor...

Just nu sitter jag på jobbet med en talrik nutrilett soppa framför mig.. its called chicken curry... den smakar verkligen precis allt utom just chicken curry... men god är den i alla fall så god som en soppa utan nått innehåll kan smaka ^^
c:a 4-5 kilo ha rja tappat på 1,5 veckor.. dock så är ju dom första alltid lättast då man driver ut så mycket vätska i kroppen
men ändå känns fin fint alltid kul när nått funkar som dom faktist säger att de skall funka :P
äter 7 ggr om dagen och är mätt om magen.. 879 kl per dag.. de är allt..
vissa dagar bättre andra sämmre man får ibland sånt otroligt suuuuuug de bara rycker i hela kroppen! ahhhhhhhh! och jah lite mer lätt irriterad blir man allt.

men men åter igen jag klagar INTE! eget val och jah tänkte faktist att man skulle komma i form inför sommaren igen! julen har inte varit snäll villl jag lova! haha

nu va soppan slut :( tur att de bara är 3 timmar kvar tills mer mat :P

laaaaalaaalaaaaa (fyller ut raderna)
nä nu orkar ja inte skriva mer.. bättre att jobba lite till!

hej hej lingon ***

Efter mycket om och men...



jah då har man inte skrivit på sen förra året.. lite konstigt men ändå. vad har då hänt ja upp och ner ner och upp.. hit och dit och sen tillbaka igen!

jul.. nyår.. semesterslut.. funnit Jesus.. börjat lira Wow... typ :D

Som vanligt har det inte hänt nått direkt eller jo det har hänt massa men jag är ingen sån person som grinar över de i min blogg xD jah har denna blogg för att.. igentligen vet jag inte.. kasnke för att på nått sätt få ut lite sjuka tankar i mitt huvud! haha.. 


07.30 Sitter på jobbet som vanligt och pillar lite med dvs jobb.. ska snart ut på ett jobb men känner mig lite frusen så jag drar ut på det så länge jag kan. Övertid blir det i dag med och inte så lite heller.. kommer befinna mig i bäckebols området hos en känd lastbilstillverkare... ^^ daaaah....

i kväll/natt blir de nog bara att dra sig hem och nana.. doppi dooooo...

Helgen blir spännande tvätta på fredag och besöka min vänn vi kan kalla honom Mr B på lördag. sen på söndag tänkte jag överaska lite... hoho  i got som planes! but she can´t know :D haha fatta vilka griller i huvet de kommer blir.. (pratar i kod)

Gymmet går prima prima ner 4,8 kilo nu upp 2 kilo muskler om man få tro sinna siffror.. c:a 20 v kvar till beach 2009 och jag är på god väg ^^ dock så stannar jag upp i bland och ta rmig en tankeställare är de värt de... de väger lite 70/30 just nu åt den goda sidan kan ja ju tillägga... men men man får väll helt änkelt se vart de tar vägen.

Synd synd synd... ah det är de allt men allt blir inte alltid som man tror.. oftast inte änns i närheten.. man kan hoppas man kan drömma men nej... icke! wahm bam thank you mam. fyyy säger jag bara inte min förlust dock men ändå...

och nu vidare till dagens nyhet.. jag vaknade i morse i tron att jag hade en svans... detta fenomenet har inträffat tidigare, om min hjärna inte är helt ute så va det i Spanien 03-04 inte säker riktigt på årtalet men ändå! Det känndes som den satt där.. ja kunde viffta på den och den va riktigt ståtlig på alla sätt och vis :D nästan så man önskal ite att de va så :P jobbigt att köpa byxer bara!

nu känns de som jag igentligen verkligen borde jobba så ah haha
en sissta sak är att jag har kommit fram till att jag INTE gillar Iller.. va nog bara en sån period som man har haha.. ork säger jag bara!

ADJÖÖÖÖÖÖ ^^


RSS 2.0